Wasmachine stinkt

Als het stinkt naar de wasmachine is een volledige reiniging nodig. In veel gevallen stinkt niet alleen de wasmachine, maar ook de pas gewassen was. Vooral bij vaak lage temperatuur wassen stank is voorgeprogrammeerd met de verkoop van ziektekiemen in deurafdichtingen en pluizen.

Het valt vaak erg laat dat de ooit aangename geur van wasverzachter en frisse was geleidelijk terugtrekt en blijft aan het einde van een muffe en niet erg aangename geur. Maar niet alleen de stank, maar ook het contact met de kiemen zelf is schadelijk voor de gezondheid en kan tot ziekten leiden.

speling op 90 graden

Zelfs als je wilt om energie te besparen, is het onvermijdelijk om de wasmachine zo nu en dan een lege wasbeurt behandelen in de keuken temperatuur van 90 graden, zoals zo bacteriën en schimmels weg, alsmede het verschaffen voor een schoon en niet stinkend machine. Kalkafzettingen bevorderen ook de vorming van geuren, aangezien bacteriën op de kalk ook de stank veroorzaken. In de meeste gevallen kan het probleem worden opgelost door de machine te reinigen. Als dat niet het geval is, kan de afvoer ook verstopt zijn en moet deze worden gereinigd.

tandvlees schoon

Moet de wastrommel en de deur sluit een vette film reiniging is uitverkocht dringend nodig. Hier leven paddestoelen en bacteriën die bij elke was in je kleren kruipen. Met een doek kan de smeerfilm gemakkelijk worden verwijderd, zelfs onder de rubbers en snel het probleem dat de wasmachine stinkt, tegengaan. Wordt vaak alleen in spaar- en vroege programma gewassen, toegevoegd te veel of te weinig kwaliteit wasmiddel en de machine gesloten onmiddellijk na het wassen, deze sneller stinkt en ontwikkelden hun eigen leefomgeving met champignons, kiemen en veel bacteriën. Van schoon en geurig wasgoed ben je op dit moment ver weg als gebruiker. Tandvlees moet na elke wasbeurt worden gereinigd.

Deel met vrienden

Laat je reactie achter