Så terrasse er brolagt

For at bane terrasse er bedst at bruge betonblokke - de er også tilgængelige i natursten look og utallige farvevariationer og forskellige størrelser. Paving med natursten kræver lidt mere erfaring og er dyrere. Med betonblokke kan du på den anden side nemt indse din individuelt designede terrasse i natursten udseende. Hvor præcis det virker, vil du lære her.

Baggrundsoplysninger

Terrasser af betonblokke er nemplejelige, holdbare og meget stabile. I modsætning til træterrasser vil du ikke vende i årtier. Bortset fra Ausköseung er der endnu lettere end på træterrasser.

Udgravning er nødvendig

Betonblok Terrasser plejer at være tæt på det omgivende terræn. Det betyder, at de først skal grave ud efter jord - på teknisk sprog, der hedder Auskofferung. Dybden afhænger af højden af ​​støtte- og lægelaget, højden på stenen og den nødvendige hældning - men normalt omkring 30 - 40 cm i hvert tilfælde. En lille minigravemaskine letter arbejdet her enormt.

Til gengæld skal graden allerede tages i betragtning under udgravningen og skal allerede oprettes der. Grundkurserne anvendes således i en Auskofferung med hældning.

Typer af lægning og muligheder for betonplader

Betonplader fås i mange forskellige størrelser, former og farver. Dette gør det muligt at producere et meget individuelt mønster på hver terrasse, natursten udseende er også muligt med betonblokke. Den nemmeste måde at lægge er krydsforbindelsen.

For specielle installationsmetoder, især i vilde flytning eller mønstre, du skal først tegne en detaljeret installation plan eller kan trække for nøjagtigt at bestemme materialeforbrug og kan også overføre det ønskede mønster korrekt på din terrasse. I modelhaver kan du blive inspireret før.

trin-for-trin instruktioner til at lægge beton sten terrasse

  • Terrassenplatten
  • æglæggende sand
  • grus til bærelag
  • minigravere eller skovle og hjælpere
  • vibrationer plade
  • Maurer snor og træpæle
  • niveau
  • gummihammer

etablere den første udgravning

Marker det område af terrassen Løft jorden i overensstemmelse hermed med en lille minigravemaskine, ellers alternativt med skovle. Så lav den ønskede hældning i kassen ved fortsat at grave ned til den fjerne ende.

2. Påfør basislaget

Påfør gruset, der skal bruges til basisbanen, og komprimér det grundigt med vibreringspladen. Basislaget skal være mindst 20 cm tykt, i lammet jord et par centimeter tykkere.

Påfør et lag med lægsand ca. 5 cm tykt til det komprimerede grundlag. Ver 3. Lægning af pladerne

Klip bundlinjen mellem træpinde for at give en indikation af leddene og markere legepladsen på en tydelig synlig måde. Så kan du begynde at lægge panelerne - sørg for at leddene er jævnt fordelt fra 3 til 5 millimeter, og at leddene er parallelle. I krydsning kan du også bruge fælles kryds.

fjerde led kommer

Efter udlægningen du bare nødt til at stoppe leddene - at bruge enten speciel fugesand eller tør fortovet fælles mørtel og vende leddene i flere trin, indtil de er fulde.

Tips & TricksSie kan hvis du har brug for en meget stabil dæk, lå de betonblokke i mørtel seng, men tilladt til brug kun vand-gennemtrængelig mørtel. Men det er normalt kun nødvendigt ved meget høje belastninger, som når man kører på biler. I øvrigt kan du også bruge tilsvarende designede betonblokke til et "rigtigt" naturstenskig. De er nemme at installere og billigere end naturlige og stenbrud.

Del med venner

Forlad din kommentar