Mrlje od traperica ukloniti

kućište za mnoge čuo traperice na standardne odijelo. No, češće ga nosite, to je vjerojatnije da će dobiti mrlje. Prednost uklanjanja mrlja od traperica je da tkanina tolerira puno. Sve što trebate znati jest koji kućni lijek najbolje pomaže zagađenju.

Ovi home lijekova pomoći mrlje na trapericama

 • smole ili desni mrlje: (samo zamrzavanje i struže)
 • led sprej masne mrlje: deterdžent i / ili željezo i bugačica
 • voćne mrlje kao što su No, trešnja mrlja i rajčice mrlje: limunska kiselina, ocat, krema za brijanje, prašak za pecivo
 • crnog vina sol
 • beta-karoten sadrže mrlje kao što su mrkva mrlja: ulje
 • čudo lijek za sve (osim boje mrlja): žučna
 • također vrlo učinkovit u gotovo svim mrlja: tepih čistač
 • cola ili kava mrlje: krema za brijanje
 • boje, laka ili Kuliflecken: terpentin, lak za kosu ili lak za nokte maknuti
 • također uspješni u gotovo svim mjestima, ali malo agresivniji: benzin, alkohol, alkohol, Oxi proizvodi

Što trebate uzeti u obzir prilikom točka tretman traperice

Iako traperice rijetkim promjena u boji, trebali biste biti oprezni u korištenju sredstava koja sadrže klor, kao što su bjelilo i boja-otapalima kao što su odstranjivač laka za nokte, ali i jednostavan za izbjeljivanje home lijekova kao što su limunska kiselina ili sode bikarbone. To posebno vrijedi za crne ili druge boje traperice, ali i plave traperice prvo treba provjeriti za obojenja. Prije nego što tretirate mrlju s takvim sredstvom, dajete npr. na rub na unutarnjoj gutljajem to na traper, imaju sredstva za djelovanje nekoliko minuta, a zatim isperite ga. Je li traperice još uvijek izgledaju kao prije? Ako je tako, sada se možete posvetiti točki. Ako ne, pokušajte koje nije izbjeljivanje, kao što je žučna sapuna ili deterdženta.

upute o traperice

 • mlijeka ili mineralne vode ili ispiranja vodom namočiti
 • kućni lijek po svom izboru
 • četka ručnici

1. Sirova ostaje za uklanjanje mrlja uklanjanje

struže tupim predmetom suhih ostataka s mjesta kako bi se spriječilo, da se omekšaju i poravnaju u tkivu. Zatim dodirnite traperice ili ih vakuumete usisavačem.

2. Potopiti

Kao i kod svih materijala je također u trapericama namakanja od velike važnosti - pogotovo u starim i suhe mrlje. Stavite područje s mrljom na mrlje od voća, kave ili kole u mineralnoj vodi. U kakao ili čokoladnih mrlja i voćne mrlje možete ili potopiti u mlijeko i masne mrlje trebaju biti namočen u lužina s toplom vodom i deterdžentom. Boja mrlje, boje mrlje i olovke mrlje ne moraju biti natopljena, baš kao guma za žvakanje ili smole mrlje.

Ostavite traperice u mlijeku ili mineralnoj kupelji sve dok mislite da je potrebno. Stariji spotovi bi trebali potopiti preko noći. Za svježe mrlje, dosta je 15 do 30 minuta. Behand 3. Rukovanje

Isperite traperice pod toplom vodom. Za proteinske mrlje poput sjemena mrlje, jaje mrlje ili krvnih mrlja trebali koristiti hladnu ili mlaku vodu kako bi se spriječilo bjelanjak koagulira.

zatim unesite nešto (vidi gore) na krpu i tapkajte ga izvana prema mjestu kuće lijekova koji vam pomaže protiv svoje mjesto.
Ponovite postupak sve dok je mrlja dobro natopljena.
Dopustite proizvodu da djeluje 15 do 20 minuta. Pročistite četkom preko mrlje i ponovno ga iscijedite. Možda je gotovo otišao?
4. pranje

Unesite traperice za izvještaje i mrlja uklanjanje u stroj za pranje rublja i operite ih kao topla što je više moguće (osim jaja bijelih mrlja, treba prvo isprati u potpunosti mlakom vodom).

Alternativno, isperite traperice ručno i ponovite tretman mrlja po potrebi kako biste spriječili da se pranje u mrlju.

Podijelite s prijateljima

Ostavite svoj komentar