Hvor meget er et nøglefærdigt solidt hus?

Et af de vigtigste aspekter ved at bygge et hus er prisen - investeringen er trods alt enorm. I denne artikel vil vi bruge et stikprøveprojekt for at forklare, hvor dyrt et nøglefærdigt fast hus kan blive, og hvordan du kan reducere omkostningerne.

Hvad er et nøglefærdigt fast hus?

Vores stikprøve projekt

at illustrere for dig at beregne en nøglefærdig fast hus så realistisk som muligt, har vi valgt følgende projekt: En familie ønsker at bygge en to-families hus med et hus etageareal på 140 kvadratmeter og en kælder, den rigtige ejendom består af i alt 500 kvadratmeter. Da ejendommen allerede er fuldt udviklet, så det er forbundet med alle linjer i infrastrukturen, er der ingen omkostninger.

beregning af prøven projektet

omkostninger overblikpris
1. Plot 500 kvm45000 EUR
anden to-families hus med gulvareal 140 kvadratmeter180.000 EUR
tredje kælder inkl. Udgravning40000 EUR
fjerde udformning af haven med terrasse15000 EUR
(osv notar, byggetilladelse)10000 EUR
samlet290.000 EUR

Hvis du skulle udføre den femte formaliteter det samme projekt som et udviklingshus, kunne du fratrække omkring 60.000 euro, hvilket ville svare til i alt 230.000 euro fra prisen på fast hus.

Hvor kan du spare omkostninger?

Selv med et nøglefærdigt hus kan du spare omkostninger gennem en målrettet tjekliste. Målet med dette er, at du ikke gør unødvendig konstruktion: Har jeg virkelig brug for en kælder? Skal det være en garage eller er en carport nok?

Den tidligere spørgsmål ville have bragt en besparelse på 40.000 euro i vores eksempel: Det er ikke nødvendigt at bygge kun for at bygge udstyr og nogle "ting" en kælder til prisen for et gennemsnitligt køretøj. Lige så godt er et separat, overjordisk opbevaringsrum.

Landarealet øger også omkostningerne, hvis det overstiger dine behov. Hvis vi havde taget et plot med 600 i stedet for 500 kvadratmeter i eksemplet, ville det have været omkring 10.000 euro dyrere. Nogle "besparelser" laves simpelthen ved grundigt at undersøge situationen. Og vigtigst af alt, læs alle kontrakter omhyggeligt for at forhindre ubehagelige overraskelser.

Tips & TricksDraw on for at hjælpe med byggekontrakt af en ekspert, for eksempel en notar. Mange leverandører bruger unøjagtige formuleringer til at vildlede dig. Når kontrakten er underskrevet, kan der opstå bittere skuffelser både hvad angår omkostninger og planlægning.
Del med venner

Forlad din kommentar