Hoeveel kost een rijtjeshuis?

Bij het bouwen of kopen van een rijtjeshuis is de prijs van belang voor de meeste mensen. Dit artikel geeft u een overzicht van de gemiddelde kosten van een rijtjeshuis en een voorbeeld van hoe u kosten kunt besparen.

Veel directe kosten

oefenproject

Hieronder berekenen we de totale kosten van een voorbeeld tr huis dat met een oppervlakte van 80 vierkante meter en met een oppervlakte van 400 vierkante meter, vijf huizen. Het is gebouwd in massieve constructie. Natuurlijk kunnen deze prijzen sterk variëren, afhankelijk van de prijs en regio.

kostenoverzicht
eerst plot, 900 m²
70.000 EUR 2 shell, Oppervlakte 400 m² 420.000 EUR
3. Interior
150.000 euro 4. Dak
70000 EUR 5. outdoor faciliteiten (terrassen, bestrating, etc.)
40.000 EUR 6. organisatie (planning, goedkeuring, notaris, etc.)25000 EUR
7. Diversen 30.000 EUR
totaal 805.000 EUR

Hoe kunt u besparen?

Een goede planning die zo weinig mogelijk latere wijzigingen mogelijk maakt, kan u veel geld besparen. U investeert dus beter meer in de planning, in plaats van later hoge kosten te lijden. U moet tijdens de planning ook een vast bedrag instellen dat u niet overschrijdt. Dit helpt u om aandacht te schenken aan zogenaamd kleine extra kosten om niet te eindigen met een te dure prijs.

Tips & tricks te informeren, niet alleen in de buurt, maar ook in meer afgelegen solide en prefab bedrijven voor prijzen en uitrusting voor rijtjeshuizen. U hebt dus de grootste selectie aan providers en kunt de kosten beter vergelijken.
Deel met vrienden

Laat je reactie achter