Hoeveel kost een appartement gebouw als een geprefabriceerd huis?

De prijs een cruciale rol speelt bij het kopen van een huis. In dit artikel vindt u een voorbeeld van hoe een flatgebouw als geprefabriceerd huis, welke verschillen er zijn kan kosten en hoe u kunt besparen.

De afgewerkte huis - het van invloed op de prijs?

voorbeeldberekening

In het volgende voorbeeld berekenen we de kosten van een appartement gebouw met zes appartementen, die geprefabriceerde zal worden gebouwd. Het huis heeft een oppervlakte van 140 vierkante meter; verdeeld over drie verdiepingen, elk appartement is dus ongeveer 70 vierkante meter.

kostenoverzicht
eerst shell
220.000 EUR 80.000 EUR 2. Interior
derde eigenschap, 700 m²
50000 EUR 4. buitenshuis (tuin, terras)
30000 EUR 5. Keller
50000 EUR zesde anderen20000 EUR
totaal 450.000 EUR

Hoe kun je de prijs te verlagen?

Het is altijd voordeliger om de verschillende aanbieders te vergelijken en te zien waar de prijs-prestatie verhouding is het beste. Maar vergelijk niet alleen, maar ook de individuele aanpassing is belangrijk bij het kopen van een flatgebouw: Net toen het huis is bestemd voor huur, moet je economisch denken en alleen bouwen wat je echt nodig hebt.

Tips & tricks Informeer jezelf zowel afgewerkt en in massieve huis fabrikanten om de prijzen beter met elkaar te vergelijken. Soms zijn de verschillen tussen de twee types, maar tussen individuele producenten binnen een bedrijfstak zijn niet verrassend.
Deel met vrienden

Laat je reactie achter