Koliko je rušenje obiteljske kuće?

Ako je obiteljska kuća u stanju u kojem obnova više ne može pomoći, ona mora biti srušena. U ovom ćete članku saznati o čimbenicima koji ovise o troškovima rušenja i procjeni troškova uzorka koji otkriva troškove koji su uključeni.

Često čimbenici troškova obnove

tijekom rušenja

Odlučujući čimbenik očito ima veličina kuće ovisi o radu i trudu pomaže; Obiteljske kuće obično imaju prednost ovdje. Lokalni događaji također su od velike važnosti: prednost je ako je kuća lako dostupna sa svih strana; Za invaliditet, potrebne mjere opreza će dodati dodatne troškove.

Sve potrebne sigurnosne mjere, primjerice ako se kuća nalazi izravno na javnoj cesti, također nastaju dodatnim troškovima. To se odnosi i na bliske susjedne zgrade, koje zahtijevaju sveobuhvatnu zaštitu od rušenja. Sadržaj kuće također ima određenu ulogu: ako se u kući nalaze npr. Opasni otpad ili druge opasne tvari ili tvari, tvrtka za rušenje mora postupiti odvojeno.

Podrum uzrokuje dodatne troškove, jer rudarstvo u tlu nije sasvim jednostavno kao iznad tla. Dakle, ako ste zainteresirani za novu zgradu, trebali biste zatražiti dokaz zbijanja kako bi se potvrdilo pravilno rušenje podruma i naknadno nadopunjavanje. Osim glavnih troškova, naravno, ostali troškovi, na primjer, za odlaganje.

Izračun primjera

Slijedeći primjer je obiteljska kuća površine 130 četvornih metara, gdje su uvjeti za rušenje povoljni; nema prepreka.

trošak Pregled
Cijena 1. Planiranje rušenja
800,00 eura 2. Pripremni radovi
3.000,00 eura 3. rušenje
12.000,00 EUR 4. rušenje podrumu, kompresija5.000,00 eura
5. odlaganje1.500,00 EUR
ukupno 22,300.00 EUR
Savjeti i trikovi Informirajte se apsolutno na raznim rušenja tvrtki o cijenama i biti ponuda za vaše obiteljske kuće stvoriti. Navedeni izračun ukazuje na moguću prosječnu cijenu, s precijenjenim tvrtkama koje ruše, naš primjer bi mogao lako koštati 30.000 eura.
Podijelite s prijateljima

Ostavite svoj komentar