Hvordan bestemmer du varmeeffekten av et frittliggende hus?

Med stigende energipriser er den lavest mulig varmebehovet i en enebolig med stor relevans. Følgende artikkel forklarer hvorfor isolasjon er så viktig i dette emnet, og hvordan du kan bestemme varmenes behov i hjemmet ditt.

Isolasjon - basis for effektivitet

Bestemmelse av varmebehovet

for å bestemme energibehovet til familien hjem, representerer styrken av den isolasjon den første fundamentet er Isolasjonen blir deretter delt inn i fire faser:

  • ingen isolasjon
  • delvis eksisterende isolasjon
  • termisk isolasjon. etter 1995 isolasjons regelverket
  • isolasjon for energisparing regler (lavenergibygg)

generelt, kan du gi huset ditt lett: det Tilsvarer ingen av disse forskriftene, bare de to første stadiene er mulig, der "ingen isolasjon" svært sjelden i disse dager, fordi her et enormt varme krav sikrer fryktelige driftskostnader.

Hvis du har bestemt den mulige tykkelsen på isolasjonen, blir det lagt til en andre faktor: Oppførelsen av ditt varmesystem. I kilowatt-timer (kWh) skal den være så lav som mulig. Under 8-10 kWh er en god verdi til 120 kvadratmeter, representerer verdier fra 15 kWh et problem
Den elektriske ytelsen til oppvarming din kan bli funnet det meste på et sertifikat på kjelen ..

effektivt redusere varmebehovet

Nå som du vet, er avhengig av hvilke faktorer varmebehovet til familien hjemme, nemlig isolasjon, oppvarming og størrelse (eller volum), metoder for å redusere varmebehovet er lett å gjette. I tillegg til den allerede nevnte isolasjonen er det av stor betydning å bruke effektiv oppvarming.

Det bør være helt tilpasset størrelsen på familiens hjem. Mange villaeiere gjør feilen og kjøper for lavt en varmeapparat som ikke kan oppfylle varmenes etterspørsel av huset. Resultatet: Hvis energien rømmes (vanligvis under ventilasjon) tar romtemperaturutvinningen for lang tid. Resultatet av for stor oppvarming er tydelig: Energiforbruket er for høyt og overgår energikravene til familiens hus.

Tips og triks Få oppvarmingsbehovet til ditt hjem profesjonelt bestemt (for eksempel ved TÜV) før du velger en ny oppvarming eller isolasjon. Jo mer tilpassede komponentene er til ditt hjem, desto høyere effektivitet.
Del med venner

Legg igjen din kommentar