En kobber tagrende bringer et strejf af luksus

De rødlige skinnende tagrender lavet af kobber, betragtes luksus. De viser et typisk patina efter et par år, hvilket gør dette beskyttelseslag endnu mere modstandsdygtigt. Selvfølgelig har faktorerne levetid og frihed fra vedligeholdelse også deres pris, men det betaler sig gennem årene.

Fordelene

Den relativt høje indledende omkostning for en kobbergutter bør ikke være uafhængig af afgørende betydning ved udvælgelsen af ​​materialet. Holdbarhed, kvalitet, frihed fra vedligeholdelse, ufølsomhed for miljøpåvirkninger og syrebestandighed er de fordele, som kobber tilbyder.

Til alle tilfælde

En kobberrør kan tilpasses til alle forhold i huset, en rengøring og inspektion en gang om året er tilstrækkelig. Derudover er dette stof genanvendeligt. Kupfer Tilgængelig er kobberkanaler i halvcirkelformet form, som kasserør eller som halvcirkelformede strækninger. Tilbehør som gittervinkel, rørledninger, Einhangstutzen, ekspansionsled og tagbeslag fås også hos producenten.

enfamiliehuse er udstyret med halvrunde tagrender i SizeM RG 125 og 100, til havehuse, garager er om markiser kasse tagrender RG 70 anbefales. Røret er valgt i henhold til ristestørrelsen.

selv samle nu, systemer er også på markedet, som skal ikke længere loddet af en specialist og svejset, men samles ved parring. Påkrævet er forskellige redskaber som bor, hacksav, hammer og målebånd samt tænger til bøjning.

tagrender lavet af kobber

ekstremt holdbart

  • ufølsom
  • mod ydre påvirkninger meget elastiske
  • visuelt tiltrækkende
  • også fra handyman til at installere hurtigt og nemt
  • priser for kobber tagrender blandt internetudbydere

Når baustoffshop.de den løbende meter kobber tagrende, 7-delt omkostninger med 127 mm diameter, 21,37 euro.

  • På hoba-baustoffe.com er der en kobbergitter, 3 meter lang for 68,87 euro et stykke.
  • Hbw-handel.de tilbyder en halvcirkelformet 3 meter kobberkanal til 63,37 euro.
  • dachdeckermarkt24.de har kobbergutters i sit sortiment. Prisen for en 10-delt rende med 200 mm er 22,70 Euro, den 6-delede med 200 mm er 35, - Euro.
  • Tips & TricksCopper reagerer i forbindelse med andre metaller. Det anbefales kun at bruge et metal på taget. Ellers er der risiko for korrosion, hvilket påvirker rensens levetid. Kombinationen med stål, bly eller aluminium bør om muligt undgås.
Del med venner

Forlad din kommentar